PROMOCIJA NOVE SEZONE OLIMPIJSKOG SKI-CENTRA: Jahorina čeka turiste, otvaranje 13. decembra

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2018, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMOCIJA NOVE SEZONE OLIMPIJSKOG SKI-CENTRA: Jahorina čeka turiste, otvaranje 13. decembra

Čelnici Olimpijskog centra "Jahorina", sinoć su, uz prisustvo uglednih zvanica u hotelu "Kasina", predstavili dosadašnje rezultate i najavili planove za predstojeću zimsku sezonu ČELNICI Olimpijskog centra "Jahorina", sinoć su, uz prisustvo uglednih zvanica u hotelu "Kasina", predstavili dosadašnje rezultate i najavili planove za predstojeću zimsku sezonu. Svečanosti, koju su organizovali OC "Jahorina" i Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji, prisustvovao je i predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << RS Milorad Dodik, koji je podsetio na turistički značaj olimpijske lepotice. - Drago mi je što sam na ovoj divnoj promociji naših uspeha, naših želja i svega onoga što interesuje ljude u Republici Srpskoj, a posebno u Istočnom Sarajevu, a to je da je Jahorina živa, da se razvija i da tu dolaze turisti - istakao je Dodik. - Njihovi rezultati potvrđuju da su oni svake godine sve bolji i bolji. Direktor OC "Jahorina" Dejan Ljevnaić rekao je da je ovoj planini vraćen olimpijski sjaj.PROČITAJTE JOŠ: Jahorina za aktivan odmor - Ponosan sam što je Jahorini vraćen stari sjaj, svakog dana smo vredno radili na tome i postigli zavidne rezultate - naveo je Ljevnaić. - Prvi smo u regionu otvorili zimsku sezonu i poslednji zatvorili, a prihodi od skijališta uvećani su za 91 odsto. Počelo je da vlada veliko interesovanje za Jahorinu među domaćim i stranim investitorima. Zimska sezona biće otvorena 13. decembra, a goste će zabavljati grupa "Crvena jabuka". Takođe, pre dva dana smo potpisali ugovor sa slovenačkim kolegama i dogovorili da ski-pas sa Jahorine važi u svih devet ski-centara u Sloveniji, što je veliko priznanje.PROČITAJTE JOŠ: NOVA UPRAVA PREPORODILA OC "JAHORINA": Prihodi od skijaša veći za čak 15 puta Na promociji Jahorine u Beogradu sinoć su bili i glumac Dragan Jovanović, bivši fudbaler Savo Milošević, generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić, pevačica Snežana Đurišić, voditeljka Snežana Dakić... KONCERT CECE I LEPE BRENE DIREKTOR OC "Jahorina" Ljevnaić otkrio je i zabavni program koji će upotpuniti predstojeću zimsku sezonu. - Otvaranje sistema za osvežavanje planirano je za 1. decembar, kada će posetioce zabavljati Ceca Ražnatović, a biće organizovan i prednovogodišnji koncert Lepe Brene. Takođe, OC ima u planu da ove zime organizuje olimpijske igre za mlade.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Tradicionalno obeleženo Veče Jahorine u Beogradu

Izvor: Svet, 16.Nov.2018

Sinoć je u fantastičnoj atmosferi poznatog beogradskog kluba, tradicionalno obeleženo „Veče Jahorine u Beogradu“, u prisustvu više od 1.000 zvanica, među kojima su bile brojne poznate ličnosti iz sveta kulture, umetnosti i medija. Brojni visoki zvaničnici vlada Republike Srbije i Republike...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.