Izvor: Blic, 27.Avg.2019, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"POMOĆ SRBIJE NIKAD NIJE BILA VEĆA" Dodik smatra da Vučić dobro vodi državu čiji je lider

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da će Srbija pomoći Republiku Srpsku sa 25 miliona evra do kraja godine kako bi se održala likvidnost i sposobnost budžeta da izvrši sve svoje obaveze i istakao da je u poslednje vreme Srbija odobrila više od 32 miliona evra pomoći za lokalne zajednice u Republici Srpskoj.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DODIK:"Srbija pomaže budžet Republike Srpske sa 25 miliona evra da bi održali likvidnost"

Izvor: Blic, 28.Avg.2019, 08:54

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da će Srbija pomoći Republiku Srpsku s 25 miliona eura (oko 50 miliona KM) do kraja godine kako bi se održala likvidnost i sposobnost budžeta da izvrši sve svoje obaveze. Istakao je da je u poslednje vreme Srbija odobrila više od 32 miliona evra...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.