Otkriveno ko je DODIKU PRETIO SMRĆU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2018, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno ko je DODIKU PRETIO SMRĆU!

Državna agencija za istrage i zaštitu BIH (SIPA), saopštila je večeras da je identifikovala lice koje je uputilo pretnje predsedavajućem Predsedništva BiH Miloradu Dodiku

- Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), odmah nakon zaprimanja prijave preduzeli su potrebne mjere i radnje, kojom prilikom su utvrdili identitet lica koje je 26. novembra uputilo pretnje predsedavajućem Predsedništva BiH, Miloradu Dodiku, i članovima njegovog kabineta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - navela je SIPA u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

O tome je, kako se dodaje, Tužilaštvu Bosne i Hercegovine dostavljen odgovarajući izvještaj.

Dodik i članovi njegovog kabineta dobili su 26. novembra pretnje smrću zbog postavljanja zastave Republike Srpske u kabinetu srpskog člana Pedsedništva.

Kako je tada iz Kabineta Dodika rečeno, pretnja je stigla sa nemačkog broja telefona, kada je nepoznata osoba počela da vređa predsedavajućeg Predsedništva BiH i njegove saradnike, poručivši "da će ih sve zapaliti".

Bonus video: PRVE REČI Darka Lazića: Izašao je iz bolnice, podigao ruku i pokazao ZNAK, a onda izgovorio... (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.