Izvor: Danas, 19.Feb.2024, 11:57

„Otišao u Minsk da traži razumevanje“: Dodik sa Lukašenkom u Belorusiji

Predsednik bh.entiteta Republike srpske Milorad Dodik, koji se nalazi na listi sankcija SAD i Velike Britanije zbog opstrukcija Dejtonskog sporazuma i narušavanja legitimiteta i funkcionalnosti države Bosne i Hercegovine, susreo se u Minsku sa predsednikom Belorusije Aleksandrom Lukašenkom, piše Radio Slobodna Evropa.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Dodik kod Lukašenka: Susret dva lidera pod međunarodnim sankcijama

Izvor: Danas, 19.Feb.2024

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji se nalazi na listi sankcija SAD i Velike Britanije zbog opstrukcija Dejtonskog sporazuma i narušavanja legitimiteta i funkcionalnosti države Bosne i Hercegovine, susreo se u Minsku sa predsednikom Bjelorusije Aleksandrom Lukašenkom, u ponedjeljak, 19....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.