OD VUČIĆA PRAVE METU Dodik o protestima opozicije: Optužuju predsednika Srbije za sve što im padne na pamet!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 18:23

"OD VUČIĆA PRAVE METU" Dodik o protestima opozicije: Optužuju predsednika Srbije za sve što im padne na pamet!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je Srbiji danas, nakon dve strašne tragedije u kojima je stradala nevina mladost, najpotrebnije jedinstvo i stabilnost

- Srbiju je zadesila tragedija koju niko nije očekivao i želeo. Stradanje dece i drugih građana Srbije je bolno i teško, nenadoknadivo. To je večna trauma koja će ostati svima nama u duši i srcu. Nema reči da objasne ovu tugu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćutnja je jedina moguća - rekao je Dodik u izjavi za Srnu.

Na pitanje da prokomentariše najnovija dešavanja u Srbiji, Dodik je naglasio da Srbiji i svim Srbima treba mir, kao i zajedničko i jedinstveno delovanje na stabilizaciji prilika.

- Koristiti tragediju za političke obračune nikada i nikome nije donelo niti može doneti bilo kakvu korist - istakao je Dodik i podsetio na činjenicu da je u RS smrt mladića iz Banjaluke zloupotrebljena kao platforma za politički obračun opozicije sa vlašću s ciljem destabilizacije Srpske.

Dodik je naveo da je opozicija u Srpskoj grubo koristila tu tragediju i nerazjašnjenu smrt nesrećnog mladića, organizujući "deševanje ulice" i proteste, a kada su uvideli da im ova tragedija više ne koristi, nestali su bez imalo empatije.

Istakao je da, nažalost, deo opozicije u Srbiji koristi nesreću za lični napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića praveći od njega metu i optužujući ga za sve što im padne na pamet.

- Znam ga lično i mogu da svedočim o njegovoj posvećenosti Srbiji i koliko mu teško padaju ove tragedije koje su zadesile zemlju - naglasio je Dodik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.