Nove pretnje Miloradu Dodiku i njegovoj porodici

Izvor: Večernje novosti, 03.Dec.2018, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove pretnje Miloradu Dodiku i njegovoj porodici

Predsedavajućem Predsedištva BiH Miloradu Dodiku i njegovoj porodici danas je ponovo prećeno, javila je Alternativna tv Predsedavajućem Predsedištva BiH Miloradu Dodiku i njegovoj porodici danas je ponovo prećeno, javila je Alternativna TV.Toj TV je u Kabinetu Dodika potvrđeno da se na telefon javila službenica zaposlena u kabinetu, a poziv je prema pozivnom broju upućen iz Belgije.Kako se navodi, Dodiku >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i njegovoj porodici upućene su najgore pretnje i psovke.Nepoznati glas nakon pretnji i psovki poručio je "da rat još nije gotov".Muški glas koji je pretio, govorio je ekavicom.PROČITAJTE I: BANjALUČKI MEDIJI PIŠU: Dodika će ipak čuvati pripadnici MUP-a Srpske O pretnjama su obaveštene sve nadležne službe.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

RAT JOŠ NIJE GOTOV! Nove STRAŠNE PRETNJE Miloradu Dodiku, jedan detalj ZAČUDIO SVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2018

Predsedavajućem Predsedištva BiH Miloradu Dodiku i njegovoj porodici danas je ponovo prećeno...U Kabinetu Dodika potvrđeno je da se na telefon javila službenica zaposlena u kabinetu, a poziv je prema pozivnom broju upućen iz Belgije...Kako se navodi, Dodiku i njegovoj porodici upućene su najgore...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.