Ne propušta priliku da se izblamira

Izvor: B92, 30.Apr.2021, 12:02

"Ne propušta priliku da se izblamira"

Banjaluka -- Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da Željko Komšić ne propušta priliku da se lično izblamira, a time izblamira i BiH.

"Tako je bilo i na sastanku sa potpredsednikom Evropske komisije Žozepom Boreljom, na kojem nije bilo reči ni o Srebrenici ni o negiranju ili prihvatanju BiH, na šta se on sada izvlači", rekao je Dodik u izjavi za Srnu.

Komšić je, naime, rekao da je napustio sastanak sa Boreljom jer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << srpski član Predsedništva negira "genocid", državu, kao i zato što priča o mirnom razlazu.

Dodik pojašnjava da je Komšić sastanak napustio kada je on rekao istinu, koju, kako kaže svi u BiH znaju, da Komšić nije biran glasovima Hrvata i da nije legitiman predstavnik hrvatskog naroda.

"Impresivno je da Komšić drži lekcije Borelju šta treba da radi, verujući i dalje da je svojim napuštanjem sastanka učinio nešto za BiH. Njegovo ponašanje i sa ovog sastanka govori da nikada nije trebalo da bude tu gde jeste i to je nešto o čemu treba da misle Bošnjaci koji su ga tu i doveli", zaključio je Dodik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"KOMŠIĆ NE PROPUŠTA PRILIKU DA SE LIČNO IZBLAMIRA" Dodik na svoj način pojasnio situaciju u Predsedništvu BiH

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021

Milorad Dodik se osvrnuo na ponašanje hrvatskog člana Predsedništva BiH..Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da Željko Komšić ne propušta priliku da se lično izblamira, a time izblamira i BiH za koju se navodno zalaže...- Tako je bilo i na sastanku sa potpredsednikom Evropske...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.