Najava događaja za subotu 1. septembar 2018. godine

Izvor: Capital.ba, 01.Sep.2018, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najava događaja za subotu 1. septembar 2018. godine

GRADIŠKA – U 11.00 časova predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik prisustvovaće svečanom otvaranju manifestacije “Celeksijada 2018” u etno-selu “Balkis”, u Romanovcima kod Gradiške. BANJALUKA – U 10.00 časova potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić otvoriće konferenciju “Položaj i perspektiva nacionalnih manjina u Republici Srpskoj”. Izjava Stevandića nakon otvaranja >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << konferencije, a izjave učesnika po završetku skupa. /mala sala Narodne skupštine/ KUPRES – U 11.00 časova ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Stevo Mirjanić razgovaraće sa načelnikom Kupresa Gojkom Šebezom, nakon čega će posjetiti nekoliko poljoprivrednih proizvođača sa područja ove opštine. /Novo Selo/ BANJALUKA – U 11.00 časova konferencija za novinare Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske i Udruženja porodica sa četvoro i više djece Srpske u vezi sa realizacijom donatorske akcije prikupljanja školskog pribora za djecu iz višečlanih porodica. /Park Mladen Stojanović, restoran “Lanako”/ BANJALUKA – U 17.00 časova Udruženje književnika Republike Srpske primiće desetočlanu delegaciju ruskih pisaca iz Murmanska, koji su članovi Saveza pisaca Ruske Federacije. Izjave u 17.40 časova. /prostorije Udruženja književnika/ TJENTIŠTE – U 13.00 časova konferencija za novinare povodom održavanja naučne konferencije “Jugoslovenstvo kao prošlost ili mogući put ka budućnosti?”, koju organizuje Nezavisni univerzitet Banjaluka. /hotel “Mladost”/ BANJALUKA – U 13.00 časova Skupština Srpske demokratske stranke /SDS/. Izjave u 12.50 časova. /dvorana “Borik”/ PRIJEDOR – U 13.00 časova predsjednik DNS-a Marko Pavić održaće na Mrakovici sastanak sa članovima Centralnog izbornog štaba i rukovodstvom ove stranke. Izjave u 14.00 časova. /konferencijska sala hotela “Monument”/ BiH JAHORINA – Misija OEBS u BiH organizuje konferenciju o temi “Mediji i terorizam”; – U 9.30 časova medijima bi trebalo da se se obrati šef Misije OEBS u BiH Brus Berton. /hotel “Termag”/ SRBIJA BEOGRAD – U 9.15 časova premijer Srbije Ana Brnabić sastaće se sa komesarom EU za pregovore o proširenju i susjedsku politiku Johanesom Hanom. /saopštenje/ NOVI SAD – U 11.00 časova otvaranje obnovljenog Žeželjevog mosta za drumski saobraćaj, a ceremoniji će prisusvovati predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i evropski komesar za pregovore o proširenju i susjedsku politiku Johanes Han. REGION DUBROVNIK – Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak učestvovaće na godišnjoj međunarodnoj konferenciji Dubrovnik forum: “Jačanje otpornosti – Mediteran, Evropa i zapadni Balkan”

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: “Celeks” primjer uspješne privatizacije

Izvor: Capital.ba, 01.Sep.2018

GRADIŠKA – Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je banjalučka kompanija “Celeks” bila poznata u bivšoj Jugoslaviji i da je nakon privatizacije 2001. godina nastavila sa dobrim poslovanjem pod vođstvom novog vlasnika iz Slovačke. “Kompanija izvozi proizvode u vrijednosti...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.