Najava događaja za srijedu, 1. jul 2020. godine

Izvor: Capital.ba, 01.Jul.2020, 07:05

Najava događaja za srijedu, 1. jul 2020. godine

BANJALUKA – U 10.00 časova nastavak sjednice Narodne skupštine Republike Srpske. /VIDEO/ BANJALUKA – U 15.00 časova srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik sastaće se sa nerezidentnim ambasadorom Izraela za BiH sa sjedištem u Tirani Noa Gal Gendlerom. /zgrada Vlade Republike Srpske/ BANJALUKA – U 12.00 časova sastanak ministra prosvjete i kulture Republike Srpske Natalije Trivić sa predsjednicima aktiva direktora osnovnih škola o pripremama i planovima za početak školske >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << 2020/2021. godine. Snimanje kadrova u 13.15 časova, a izjave za novinare u 13.30 časova. /prostorije Ministarstva prosvjete i kulture/ BANJALUKA – Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Boris Pašalić posjetiće kompaniju “M:tel”, gdje će razgovarati sa generalnim direktorom Markom Lopičićem. Izjave nakon sastanka u 11.00 časova. BANJALUKA – U 14.00 časova promocija knjige “Naoružavanje istinom”, autora Milana LJepojevića. O knjizi će govoriti recenzenti Milorad Kojić, Saša Mićin i autor. /prostorije Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske/ BANJALUKA – U 9.00 časova gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić posjetiće Šargovac i Motike povodom infrastrukturnih projekata koji se realizuju u tim naseljima. BEOGRAD – U 14.00 časova predsjednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće video-linkom sa predstavnicima delegacije Međunarodnog monetarnog fonda. MOSKVA – Predsjednik Rusije Vladimir Putin razgovaraće sa predsjednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom i predsjednikom Irana Hasanom Rohanijem na video-konferenciji o Siriji. MOSKVA – U Rusiji će biti održan referendum na kojem će građani glasati o predloženim izmjenama Ustava. Чланак Najava događaja za srijedu, 1. jul 2020. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik sa Gendlerom: Odrediti precizne modele saradnje

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2020

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik primio je danas u Banjaluci u nastupnu posjetu nerezidentnog ambasadora Izraela za BiH Noa Gal Gendlera, te izrazio uvjerenje da će dobra saradnja dvije zemlje biti nastavljena i u narednom periodu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Najava događaja za četvrtak, 2. jul 2020. godine

Izvor: Capital.ba, 02.Jul.2020, 07:00

BANJALUKA – U 10.00 časova nastavak sjednice Narodne skupštine Republike Srpske. /VIDEO/ BANJALUKA – U 12.00 časova Vijeće naroda Republike Srpske razmatraće zaključke Narodne skupštine o Rezoluciji o poštovanju žrtava fašističkog režima i pokreta, koju je usvojio Predstavnički dom BiH,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.