NA STOLU, KAO ŠTO VIDITE, NEMA NIČEGA Vučić objavio fotografiju sa sastanka sa Dodikom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2023, 22:21

"NA STOLU, KAO ŠTO VIDITE, NEMA NIČEGA" Vučić objavio fotografiju sa sastanka sa Dodikom (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

- Dobar sastanak sa predsednikom Republike Srpske @mdodik.official Razgovarali smo o svim ključnim pitanjima za Srbiju i Srpsku, a predsednika Dodika sam upoznao sa svim zapadnim inicijativama vezanim za KiM, kao i sveukupnom situacijom u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << južnoj pokrajini. Takođe, dogovorili smo se da u narednih mesec dana posetim više mesta u RS, posebno siromašnije opštine, za koje će Republika Srbija pripremiti značajnu finansijsku pomoć i podršku u infrastrukturnim projektima.

- P. S. Na stolu, kao što vidite, nema ničega, jer smo sav podvarak pre fotografisanja pojeli - napisao je Vučić na Instagramu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.