Milorad Dodik Stanijin svekar ?!

Izvor: NaDlanu.com, 18.Avg.2012, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milorad Dodik Stanijin svekar ?!

Tek što je raskinula veridbu sa izvesnim bogatim Rusom, Stanija Dobrojević (27) nije gubila vreme, već je na putu da postane snajka Milorada Dodika!

Naime, starleta je nedavno boravila u Crnoj Gori, gde se zbližila sa Igorom (25), sinom predsednika Republike Srpske. Kako saznajemo od izvora bliskog bivšoj učesnici “Survivora”, šarmantni mladić je već duže vreme merkao Staniju, a kada ju je napokon spazio >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u jednom crnogorskom baru na plaži, bacio se u akciju. U želji da provere da li je ova informacija tačna, novinari lista Alo pozvali su starletu, a odskora i pevačicu, da prokomentariše navode.- Istina je da smo se upoznali u Crnoj Gori. Dok sam sedela u klubu “Stefan Braun”, poslao mi je šampanjac. Samo ću vam reći da je to jedno lepo poznanstvo - kroz osmeh je rekla Dobrojevićeva za Alo.Ko zna, možda je baš Dodik mlađi glavni razlog zbog koga je starleta ostavila Rusa? U svakom slučaju, očekuje je vruća ljubavna jesen!Izvor:Alo

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.