Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2022, 20:17

Milanović: Dodik je naš partner, bez Srba u BiH nećemo riješiti problem

ZAGREB - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik hrvatski je partner u Bosni i Hercegovini, a problem preglasavanja Hrvata od brojnijih Bošnjaka ne može se riješiti bez Srba u BiH, kazao je danas novinarima Zoran Milanović.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZORAN MILANOVIĆ: Dodik je naš partner, bez Srba nema rešena problema preglasavanja Hrvata u bIh

Izvor: Kurir, 17.Jan.2022

Srpski član Predsjedništva Milorad Dodik hrvatski je partner u Bosni i Hercegovini, a problem preglasavanja Hrvata iz više Bošnjaka ne može se riješiti bez bosanskih Srba, rekao je u ponedeljak novinarima Zoran Milanović.

Nastavak na Kurir...

Milanović: "Ništa bez Srba"

Izvor: B92, 17.Jan.2022

Zagreb -- Srpski član Predsedništva Milorad Dodik hrvatski je partner u Bosni i Hercegovini, izjavio je danas predsednik Hrvatske Zoran Milanović...On je rekao da problem preglasavanja Hrvata od brojnijih Bošnjaka ne može se rešiti bez bosansko-hercegovačkih Srba.."Nama je Republika Srpska, odnosno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.