Mere bezbednosti Dodika moraju biti podignute. On je trenutno najugroženija ličnost u Evropi

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 11:28

"Mere bezbednosti Dodika moraju biti podignute. On je trenutno najugroženija ličnost u Evropi"

Dekan banjalučkog Fakulteta za bezbednost i zaštitu Slobodan Župljanin izjavio da je predsednik RS Milorad Dodik u ovom trenutku najugroženija ličnost u Evropi.

Župljanin je u izjavi za RTRS rekao da mere bezbednosti predsednika Srpske moraju biti podignute na najviši mogući nivo.

On je istakao da je stvorena atmosfera linča i da Dodik u takvim uslovima ne bi trebalo da ide na suđenje u Sarajevo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Župljanin je rekao da je stvorena atmosfera u kojoj Dodika u FBiH posmatraju kao pretnju opstanku BiH, a da on to nikako nije jer, kako kaže, Dodik se zalaže za opstanak BiH kroz pozive na razgovore i pronalaženje zajedničkog rešenja.

On je naglasio da se iz Sarajeva već 30 godina poručuje Srbima da nisu dobrodošli i, kako kaže, upućuju pretnje i želje za nestankom srpskog naroda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.