»Manjača uporište SNSD-a«

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2014, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

»Manjača uporište SNSD-a«

BANJALUKA - Manjača je uporište SNSD-a i u njoj je urađeno mnogo. Asfaltirali smo gotovo sve puteve, radili na vodovodu, na oživljavanju škola i stvaranju uslova za život, kazao je danas na javnoj tribini u Stričićima Milorad Dodik, kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske.

Kako je rekao, Manjača je u bivšoj Jugoslaviji bila raseljavana, pa je SNSD ponovo naseljava, tako što gradi infrastrukturu i stvara uslove za normalan život ljudi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Dodik je dodijelio člansku kartu Dragoljubu Galiću iz sela Goleši, koji ima 105 godina, čime je ujedno postao i najstariji član ove stranke.

Igor Radojičić, nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu RS u Izbornoj jedinici tri rekao je da je vlast SNSD-a radila na političkoj stabilnosti i čvršćem položaju RS u odnosima u BiH. RS je, kazao je, očuvala političku stabilnost, dok su u FBiH u proteklim godinama vladali haos i nestabilnost, i ocijenio da u RS nema bolje ponude od SNSD-a na političkoj sceni.

"I pored krize koja se dešavala, radili smo veoma mnogo na infrastrukturi na prostoru Manjače, kao i mnogo toga u Banjaluci i svim drugim mjestima", kazao je Radojičić i dodao kako ekonomske projekte, poslove i reforme treba nastaviti i pojačati.

Nikola Špirić, nosilac liste SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH u Izbornoj jedinici jedan rekao je da dosadašnji tok kampanje SNSD-a sa više od 150.000 građana RS jasno pokazuje da se narod ne da prevariti i da uvijek osjeti da nešto postoji iza.

"Ovi međunarodni centri koji obučavaju opoziciju, koji kriju lokacije da bi kontrolisali i zavađali građane, uzalud rade taj posao", kazao je on te pozvao birače da budu vojnici svoje partije, a da izbori budu praznik demokratije.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dodik: Spoj naroda i vlasti najbolje se osjeća kroz snažne institucije sistema

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2014

ZVORNIK - Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas u Pilici kod Zvornika da bez podrške koju su građani Pilice, Zvornika i širom Republike Srpske davali SNSD-u ne bi imao snagu sve ove godine, a kada SNSD i njegovi birani članovi nemaju snagu od...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.