MILORAD DODIK U BOLNICI!

Izvor: Kurir, 10.Okt.2011, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILORAD DODIK U BOLNICI!

Predsednik Republike Srpske iz preventivnih razloga biće večeras zadržan i u toku su rutinske dijagnostičke procedure,rekao je dr Mirko Stanetić i dodao da se Dodik oseća odlično

BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik prenoći će u bolnici u Banjaluci kako bi se uradilo detaljno ispitivanje njegovog zdravstenog stanja, rekao je večeras za portal Kurira dr Mirko Stanetić, direktor Bolnice >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Banjaluci!

Predsednik Dodik primljen je u Kliničkom centru Banjaluka u popodnevnim časovima. Kako je tada saopšteno iz Kliničkog centra Banjaluka predsednik RS hospitalizovan kao posledica "iscrpljenosti organizma zbog svakodnevnih aktivnosti".

Doktor Stanetić kaže da je do iscrpljenja došlo jer je Dodik ceo dan proveo na hladnoći.

- Predsednik Republike Srpske imao je i blage stomačne tegove. Iz preventivnih razloga biće večeras zadržan i u toku su rutinske dijagnostičke procedure - rekao je dr Stanetić i dodao da se Dodik oseća odlično.

E.K.P.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.