MILORAD DODIK ŠOKIRAO JAVNOST: Sigurnosna agencija BiH, prisluškuje medije u regionu! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 25.Jun.2019, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILORAD DODIK ŠOKIRAO JAVNOST: Sigurnosna agencija BiH, prisluškuje medije u regionu! (VIDEO)

SARAJEVO - Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik saopštio je danas da raspolaže dokumentom Obaveštajno-bezbednosne agencije (OBA) BiH, iz kojeg se vidi da je ta agencija stavila pod prismotru više medija iz BiH i regiona s ciljem, kako je rekao, satanizacije političkih protivnika iz Republike Srpske, ali i među Bošnjacima i Hrvatima.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DODIK IZNEO ŠOKANTNE PODATKE! Sigurnosna agencija BiH prisluškuje medije u Srbiji i regionu i pokušava da se infiltrira!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2019

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik na današnjoj pres-konferenciji u Istočnom Sarajevu rekao je da Obaveštajno-sigurnosna agencija prisluškuje medije u BiH i regionu..On je kazao da se radi o odluci pod brojem protokola 05/1-4-1547/19 od 10. aprila ove godine...Kako je kazao, u ovoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.