MILORAD DODIK SA ŠTAKOM!

Izvor: Kurir, 13.Jul.2011, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILORAD DODIK SA ŠTAKOM!

BRATUNAC - Dodik na štakama! Na komemoraciji žrtvama održanoj na groblju u Bratuncu predsednik RS Milorad Dodik pojavio se prvi put u javnosti sa štakom u levoj ruci! Prilično teško se kretao, a nije mogao dugo da stoji... Desni skočni zglob Dodikove noge bio je dobro utegnut.

BRATUNAC - Dodik na štakama!

Na komemoraciji žrtvama održanoj na groblju u Bratuncu predsednik RS Milorad Dodik >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pojavio se prvi put u javnosti sa štakom u levoj ruci! Prilično teško se kretao, a nije mogao dugo da stoji... Desni skočni zglob Dodikove noge bio je dobro utegnut.

Kako saznajemo, štaku nosi već nekoliko dana, a za povredu zgloba kriv je loš doskok iz helikoptera u vreme održavanja sportskih igara u Sokocu. Doduše, ima i teorija da se Dodik povredio na sportu.

- Ovaj kraj traži pravdu! Srbe boli kad vide odgovorne za ove zločine kako slobodno šetaju Sarajevom. U nama nema mržnje i želje za osvetom, ali teško nam je da gledamo kako oni koji su nam pobili najmilije slobodno žive, kako za njih nema pravde - rekao je predsednik Srpske.

(Z. Š.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.