MILORAD DODIK: BiH je zarobljena, podeljena i nema nikakvu šansu kao zemlja, a međunarodni mešetari odrađuju mandate ovde!

Izvor: Kurir, 09.Apr.2021, 22:06

MILORAD DODIK: BiH je zarobljena, podeljena i nema nikakvu šansu kao zemlja, a međunarodni mešetari odrađuju mandate ovde!

Bosna i Hercegovina je "mrtav konj" koji se ne može uzjahati, čega su svesni i međunarodni posrednici koji pričaju drugačije samo zato što primaju visoke zarade, izjavio je večeras predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik u intrevjuu Radio-televiziji Republike Srpske (RTRS).

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BOSNA I HERCEGOVINA JE MRTAV KONJ KOJI SE NE MOŽE UZJAHATI" Milorad Dodik istakao da zemlja nema nikakvu šansu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2021

Dodao je da je su svi zamorčići te "nemoguće" BiH u kojoj ima zaljubljenosti i osporavanja..Bosna i Hercegovina je "mrtav konj" koji se ne može uzjahati, čega su svesni i međunarodni posrednici koji pričaju drugačije samo zato što primaju visoke zarade, izjavio je večeras predsedavajući Predsedništva...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Dodik: Početkom naredne sedmice oko 20.000 vakcina iz Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2021, 09:26

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem dogovorio da početkom naredne sedmice bude isporučeno oko 20.000 vakcina iz Srbije u Republiku Srpsku..."Taj proces davanja vakcina našim građanima biće nastavljen u kontinuitetu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.