Lavrov u ime Putina čestitao Dodiku i Cvijanović na pobedi

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov u ime Putina čestitao Dodiku i Cvijanović na pobedi

On je izrazio očekivanja da će Predsedništvo BiH raditi na legalan način, uz čvrsto poštovanje Dejtonskog sporazuma

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov čestitao je danas, u ime predsednika Rusije Vladimira Putina i svoje lično ime, Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović na izbornoj pobedi. Dodik je na konferenciji za novinare rekao da je u 16.00 sati razgovarao sa Lavrovim.

Dodik je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kazao da je Lavrovu preneo da je njegova politika usmerena na "poštovanja slova, a ne duha" Dejtonskog sporazuma, prenosi RTRS. Dodao je i da ga je Lavrov zamolio da prenese saučešće porodici radnika stradalog u eksploziju u Rafineriji u Brodu.

Prethodno je iz kabineta predsednika RS saopšteno da je Lavrov Dodiku poželeo što skorije formiranje skupštinske većine i imenovanje vlade Republike Srpske.

Lavrov je izrazio očekivanja da će Predsedništvo BiH raditi na legalan način, uz čvrsto poštovanje Dejtonskog sporazuma, poštovanje prava dva entiteta i tri konstitutivna naroda u BiH, navodi se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lavrov čestitao Dodiku i Cvijanovićevoj pobedu na izborima

Izvor: RTS, 10.Okt.2018

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov čestitao je u ime predsednika Rusije Vladimira Putina i svoje lično ime, Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović pobedu na izborima. . Sergej Lavrov je tokom telefonskog razgovora...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.