Lavrov u BiH, sa Dodikom obilazi temelje hrama

Izvor: B92, 21.Sep.2018, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov u BiH, sa Dodikom obilazi temelje hrama

Sarajevo -- Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov stigao je u Sarajevo.

On je u Sarajevo sleteo oko 1.40 sati, iako je bilo planirano da avion s ruskom delegacijom sleti ranije.

Lavrov se sastao sa članovima Predsedništva BiH Bakirom Izetbegovićem, Mladenom Ivanićem i Draganom Čovićem.

Posle toga Lavrov će se sastati sa ministrom spoljnih poslova BiH Igorom Crnatkom, sa kojim će, kako je najavljeno, potpisati Plan konsultacija između dva ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << spoljnih poslova za 2019. i 2020. godinu.

U popodnevnim časovima najavljen je odlazak Lavrova za Banjaluku, gde će posetiti lokaciju na kojoj su postavljeni temelji za izgradnju Rusko-srpskog centra i ruske pravoslavne crkve.

Lavrov će se u Banjaluci sastati sa najvišim zvaničnicima RS, predvođenim predsednikom Miloradom Dodikom. Najavljeno je da će se Lavrov u Banjaluci sastati i sa ministrom spoljnih poslova Srbije Ivicom Dačićem.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.