Koštunica: Očuvati Dejtonski sporazum

Izvor: RTS, 23.Feb.2014, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica: Očuvati Dejtonski sporazum

Nema veće obaveze i interesa za srpski narod od očuvanja Dejtonskog sporazuma, rekao je lider DSS-a Vojislav Koštunica u Andrićgradu, gde se sastao sa Miloradom Dodikom i Emirom Kusturicom.

Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica ocenio je da nema veće obaveze i interesa za srpski narod od očuvanja Dejtonskog sporazuma i dodao da kriza u jednom delu federacije ne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sme biti razlog promene tog ssporazuma.

"Narod sa ove druge strane Drine, isti, srpski narod, svestan je i na svaki način će podržati sve ono što treba da sačuva mir i stabilnost u ovom kutku naseljenom srpskim narodom", rekao je Koštunica u Višegradu, a saopštila je informativna služba.

Predsednik DSS-a posetio je Višegrad gde se sastao sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i filmskim rediteljem Emirom Kusturicom.

Dodik je zahvalio Koštunici na podršci koju Republika Srpska dobija od Demokratske stranke Srbije.

"Odnos Vojislava Koštunice je oduvek bio pozitivan i snažan, i oduvek bez oklevanja sa njegove strane. Potpuno sam uveren da je njegova podrška uvek iskrena i prava, i njegove poruke su uvek

dobrodošle", istakao je Dodik.

Kusturica je okupljenima predstavio Andrićgrad i rekao da mu je drago što može da dočeka "starog prijatelja" Koštunicu sa kojim deli divno iskustvo iz perioda dok je formiran park prirode Mokra Gora.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Očuvati Dejtonski sporazum"

Izvor: B92, 23.Feb.2014

Višegrad -- Predsednik DSS Vojislav Koštunica ocenio je da nema veće obaveze i interesa za srpski narod od očuvanja Dejtonskog sporazuma...On je dodao da kriza u jednom delu federacije ne sme biti razlog promene tog sporazuma..."Narod sa ove druge strane Drine, isti, srpski narod, svestan je i na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.