Izvor: Blic, 19.Jan.2018, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUBILEJ Evo šta je predsednik Srpske poklonio članovima Vlade iz 1998.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je da je Vlada Srpske, koja je izabrana 18. januara 1998, značajno doprinela jačanju kapaciteta Republike Srpske na ekonomskom i političkom planu, zalažući se za mir i stabilnost.

Dodik je danas u Banjaluci sa članovima Vlade iz 1998. razgovarao povodom 20 godina od početka rada ovog saziva, saopšteno je iz kabineta predsednika Srpske.

On im je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tim povodom uručio i poklone - satove marke "Fosil", sa posvetom "Milorad Dodik - 20 godina Vlade".

Na sastanku je ocenjeno da Republika Srpska ima snažnu institucionalnu stabilnost, te da je neophodno da ta stabilnost bude očuvana u narednom periodu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.