JE L TI MENE ZA***AVAŠ? Zbog Dodika GORI TVITER: Novinar mu postavio pitanje o Rusiji, usledio ŠOKANTAN ODGOVOR (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 13:37

"JE L TI MENE ZA***AVAŠ?" Zbog Dodika GORI TVITER: Novinar mu postavio pitanje o Rusiji, usledio ŠOKANTAN ODGOVOR (VIDEO)

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će do dogovora oko izmena Izbornog zakona doći kada to Bošnjaci budu hteli.

Na pitanje reportera Dnevnika Nove TV kako komentariše da njega i hrvatskog predsednika Zorana Milanovića "neki svrstavaju u ljude koji su proruski orijentisani", Dodik je odgovorio.

- Je l' ti mene za*ebavaš? Danas je to popularno - rekao je Dodik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kroz poluosmeh i dodao da je on "čovek srpskog naroda i da sarađuje sa svima".

"Tи мене зај*баваш?" pic.twitter.com/68Jkre0p8a

— Бамбућа (@krajiski_tajfun) May 18, 2022

Rekao je da mu nije teško da sarađuje i s Amerikom, Velikom Britanijom, Nemačkom ili EU.

Kaže da ima vrlo pozitivno mišljenje o saradnji s Rusijom, vezano za mnoga ekonomska pitanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.