Ivanićev kabinet: A gde su Dodiku dokazi?

Izvor: B92, 27.Sep.2018, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanićev kabinet: A gde su Dodiku dokazi?

Kabinet odlazećeg srpskog člana Predsedništva BiH Mladena Ivanića se oglasio povodom navoda predsednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Iz kabineta je upitano gde su dokazi za tvrdnje da su stranci umešani u izborni proces u BiH.

Dodik je, govoreći o uplitanju stranaca u izborni proces u BiH, rekao da Velika Britanija podržava Ivanića, kao i da su stranci uložili oko 40 miliona maraka u rad >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nevladinih organizacija i pojedinih medija u BiH, kako bi osigurali podršku “određenim osobama“.

“Jedini komentar na Dodikove tvrdnje, a posebno optužbe na Mladena Ivanića je – a gde su najavljeni dokazi o mešanju stranaca“, kazala je za Vijesti.ba Ivanićeva savetnica za medije Marija Milić.

Ona je najavila da će se Ivanić sutra obratiti novinarima u Banjaluci.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.