Ivanić: Postoje velike nelogičnosti

Izvor: B92, 08.Okt.2018, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanić: Postoje velike nelogičnosti

Banjaluka -- Kandidat Saveza za promene za srpskog člana Predsedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je da je još rano proglašavanje pobede.

On je naveo da će insistirati na prebrojavanju svih glasova.

Ivanić je kazao da "postoje velike nelogičnosti, posebno na području Zvornika i još nekih opština u toj izbornoj jedinici".

On je kazao da na prebrojanih 520.000 glasova Dodik ima 30.000 glasova više.

Centralna izborna komisija BiH je noćas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saopštila da su, prema prvim preliminarnim rezultatima jučerašnjih opštih izbora u toj drzavi, novi člaovi Predsedništva Šefik Džaferović, Milorad Dodik I Željko Komšić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanić ne priznaje poraz, tražiće novo brojanje glasova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2018

Aktuelni član Predsedništva BiH, Mladen Ivanić, koji je izgubio od Milorada Dodika u trci za još jedan mandat u kolektivnom šefu države BiH, ne priznaje poraz...On je noćas izjavio za BN tv da je još rano za proglašenje pobede, jer, kako je rekao, Dodik vodi za oko 30.000 glasova, i najavio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.