Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2017, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Govedarica: Spreman sam da se pobijem ako smijene Šnjegotu

BANJALUKA - Predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica, izjavio je da je spreman da se u Parlamentu pobije ako predsjednik Srpske Milorad Dodik odluči da smijeni glavnog revizora Republike Srpske Duška Šnjegotu.

Govedarica je ustvrdio da je Dodik "primitivac" koji uvodi diktaturu u Republici Srpskoj.

On je dodao da Šnjegota radi po međunarodnim standardima nezavisno u skladu sa zakonom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i da je njegov jedini grijeh što je pokazao da budžet Republike Srpske ima 175 miliona maraka deficita.

Govedarica je istakao da treba učiniti sve da Šnjegota ne bude smijenjen a ne da se napušta parlament.

Predsjednik SDS-a je rekao da će razgovarati s drugim predstavnicima opozicije, te da ne treba donositi preuranjene odluke oko eventualnog napuštanja parlamenta.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.