Gaf direktora UKC RS viralni hit na društvenim mrežama (VIDEO)

Izvor: SandzakPress.net, 04.Apr.2020, 20:21

Gaf direktora UKC RS viralni hit na društvenim mrežama (VIDEO)

Vlado Đajić, generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, obratio se danas u Banjaluci javnosti nakon što je u društvu Milorada Dodika, člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, posjetio objekte u krugu stare Hirurgije. Angažman ljekara u uvjetima borbe protiv opasnog korona virusa širom svijeta izazvao je divljenje, a u takvim okolnostima >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << vanredne situacije, obraćanja medijima sastavni su dio svakodnevnice i medicinskih radnika. Tako je Đajić danas u kratkom nastupu pred kamerama napravio gaf koji je nasmijao prisutne novinare kao i gledaoce ispred ekrana. On se, naime, novinarima zahvalio ”na dolasku pandemije do svakog u kuću”. ”Zahvaljujem se vama novinarima za sve što ste uradili da ova pandemija dođe do svakog u kuću”, nespretno je rekao Đajić. Dodik i Đajić posjetili su danas u Banjaluci objekte u krugu stare Hirurgije, gdje bi nakon adaptacije trebalo da bude na raspolaganju 400 kreveta namijenjenih isključivo za osobe oboljela od virusa korona. Pogledajte video Đajićevog gafa. Izvor: N1 The post Gaf direktora UKC RS viralni hit na društvenim mrežama (VIDEO) appeared first on Bosna PRESS. Pogledajte vijest na izvornom sajtu: Gaf direktora UKC RS viralni hit na društvenim mrežama (VIDEO) The post Gaf direktora UKC RS viralni hit na društvenim mrežama (VIDEO) appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

I Dodik ima svog Nestorovića: Hvala novinarima što su svima doneli koronu

Izvor: Luftika.rs, 05.Apr.2020, 12:35

Vlado Đajić je direktor Univezitetskog centra u Banjaluci i Dodikov poslanik u Skupštini Republike Srpske i poznat je po brojnim aferama. Ovih dana doživeo je neočekivanu slavu na društvenim mrežama zbog gafa koji mu se omakao tokom obraćanja novinarima.. Kamere su ga snimile kako se priprema...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.