Evo šta je Ivanić POŽELEO Dodiku u 2017.

Izvor: Blic, 26.Dec.2016, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta je Ivanić POŽELEO Dodiku u 2017.

Miloradu Dodiku želim mnogo zdravlja, porodične sreće, ličnog zadovoljstva u kući i da deluje na to da građani u Srpskoj žive bolje nego što žive, da oni budu zadovoljniji i sretniji.

To je poruka predsedavajućeg Predsedništva BiH Mladena Ivanića, nakon što su ga novinari na konferenciji za medije pitali šta bi poželeo predsedniku RS za Novu godinu.

- Pravi uspeh političke ličnosti je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << onog trenutka kada građani koje on predstavlja žive bolje, lepše, sretnije i zadovoljnije – naveo je Ivanić.

Potvrdio je da će i ove godine u Banjaluci prisustvovati obeležavanju 9. januara, Dana Republike Srpske.

- Sigurno ću biti na dve manifestacije, na polaganju venaca na spomenik poginulima i na svečanoj akademiji. Oko ostalog nisam siguran – poručio je Ivanić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.