Džombić najavio pomoć haškim pritvorenicima

Izvor: S media, 01.Jun.2011, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džombić najavio pomoć haškim pritvorenicima

Premijer Republike Srpske Aleksandar Džombić najavio je da će predložiti vladi da na sutrašnjoj sednici donese odluku o obezbeđivanju pomoći haškim pritvorenicima iz RS.

Džombić je, u izjavi novinarima u Banaluci, rekao da je već pokrenuta procedura o formiranju fondacije za pomoć haškim pritvorenicima, ne samo materijalne nego i pravne prirode.

Protesti zbog hapšenja Mladića

Senat RS: Referendum nije potreban

Dodik: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Dolazak Ketrin Ešton strateška pobeda RS

Predsednik RS Milorad Dodik nedavno je najavio formiranje fondacije za pomoć haškim optuženicima i njihovim porodicama, i zatražio da vlada tu incijativu što pre realizuje.

Sednica vlade RS održaće se sutra u Banjaluci.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džombić najavio pomoć haškim pritvorenicima

Izvor: SrbijaNet.rs, 01.Jun.2011

Premijer Republike Srpske Aleksandar Džombić najavio je da će predložiti vladi da na sutrašnjoj sednici donese odluku o obezbeđivanju pomoći haškim pritvorenicima iz RS. Džombić je, u izjavi novinarima u Banaluci, rekao da je već pokrenuta procedura o formiranju fondacije za

Nastavak na SrbijaNet.rs...

RS daje 100.000 KM za pomoć haškim pritvorenicima

Izvor: Blic, 02.Jun.2011, 18:50

Premijer Republike Srpske Aleksandar Džombić izjavio je danas u Banja Luci da će Vlada RS izdvojiti 100.000 KM, odnosno više od 50.000 evra, za Fondaciju za pružanje pravne pomoći osumnjičenima za ratne zločine pred sudom u Hagu...Džombić je novinarima rekao da je Fondacija formirana ranije...

Nastavak na Blic...

Za pomoć haškim optuženicima 50.000 evra

Izvor: Mondo, 02.Jun.2011

Premijer Republike Srpske Aleksandar Džombić najavio je da će Vlada RS izdvojiti oko 50.000 evra za Fondaciju za pružanje pravne pomoći haškim optuženicima.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.