Dogovor Dodika i Vučića: Granice između Srbije i Republike Srpske neće biti zatvorene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2020, 20:53

Dogovor Dodika i Vučića: Granice između Srbije i Republike Srpske neće biti zatvorene

Član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je danas telefonom razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i da je dogovoreno da granice između Srbije i Republike Srpske neće biti zatvorene, prenosi RTRS.

Dodik je rekao da bi RS trebalo da utvrdi stav da ne treba zatvarati granice i da to prenese na BiH.

"Danas sam razgovarao telefonski s Vučićem i dogovorili smo se da ni u kakvim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << okolnostima neće biti zatvaranja granice između Srbije i RS. Dakle, nema špekulacija o tome. Dogovorio sam se s njim da to javno saopštim", poručio je Dodik na sastanku u Banjaluci, organizovanom povodom pogoršanja epidemiološke situacije u RS.

Dodik je pozvao građane da se pridržavaju mera za suzbijanje širenja virusa korona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.