Dodik zadovoljan evropskim komesarom iz Mađarske jer ima senziblitet za Balkan

Izvor: Danas, 11.Sep.2019, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik zadovoljan evropskim komesarom iz Mađarske jer ima senziblitet za Balkan

Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik smatra da treba očekivati da će novi sastav Evropske komisije biti suočen s nizom unutrašnjih pitanja, koje treba da reši u okviru same Evrope, pre svega migracije, evro, Bregzit, koji je veoma teško pitanje i da će se, očigledno, tamo usmeravati njihova politika. Članak Dodik zadovoljan evropskim komesarom iz Mađarske jer ima senziblitet za Balkan se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILORAD DODIK PORUČIO: Važno je što je novi komesar EK iz Mađarske! Oni imaju bolji senzibilitet kada je reč o Balkanu

Izvor: Kurir, 11.Sep.2019

Srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, rekao je danas da se raduje sastanku sa novoizabranim rukovodstvom Evropske komisije, naročito sa komesarom za susedstvo i proširenje Laslom Tročanjijem, koji dolazi iz Mađarske, što je, kako je rekao, veoma važno.

Nastavak na Kurir...

Ambasador Ukrajine u Srbiji 13. septembra odgovara na pitanja na Fejsbuku

Izvor: Danas, 11.Sep.2019

Ambasador Ukrajine u Srbiji Oleksandr Aleksandrovič odgovaraće direktno na pitanja građana na Fejsbuk stranici Danasa u petak 13. septembra od 11 sati, u okviru rubrike „Intervju na mreži“. Članak Ambasador Ukrajine u Srbiji 13. septembra odgovara na pitanja na Fejsbuku se pojavljuje prvo na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.