Ambasador Ukrajine u Srbiji 13. septembra odgovara na pitanja na Fejsbuku

Izvor: Danas, 11.Sep.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasador Ukrajine u Srbiji 13. septembra odgovara na pitanja na Fejsbuku

Ambasador Ukrajine u Srbiji Oleksandr Aleksandrovič odgovaraće direktno na pitanja građana na Fejsbuk stranici Danasa u petak 13. septembra od 11 sati, u okviru rubrike „Intervju na mreži“. Članak Ambasador Ukrajine u Srbiji 13. septembra odgovara na pitanja na Fejsbuku se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

O puštanju u rad zrenjaninskog prečistača vode 13. septembra

Izvor: Danas, 12.Sep.2019, 11:06

Zrenjaninski prečistač pijaće vode pušten je u rad a povodom toga predstavnici investitora obratiće se javnosti u petak, 13. septembra. Kako se navodi u pozivu medijima, obraćanje će se održati u Maloj sali Hotela Vojvodina, sa početkom u 10 časova. Članak O puštanju u rad zrenjaninskog prečistača...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.