Dodik verbalno napao novinarku N1: Vi ste neprijatelj

Izvor: Radio 021, 28.Dec.2016, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik verbalno napao novinarku N1: Vi ste neprijatelj

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik na prijemu za predstavnike medija u Banjaluci verbalno je napao novinarku N1 Snežanu Mitrović.

On je tu televiziju nazvao "neprijateljskom televizijom" i "delom revolucije".

Novinarka Mitrović je predsedniku RS postavila pitanje da li očekuje da 2017. godina bude godina socijalnih nemira i tenzija, ali je umesto odgovora, Dodik verbalno napao novinarku.

"Vaša televizija će učiniti da to tako bude. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Vi ste deo revolucija. Vi ste revolucionari. Prošlo je vaše vreme, vi ćete pokušati, ali nećete uspeti. Plašt koji vi sakrivate je da ste vi neka objektivna televizija koja radi u interesu javnosti. Vi radite u interesu destabilizacije, a ovaj narod mora znati da je N1 neprijateljska televizija, i vi ste neprijatelj", rekao je Dodik.

Predsednik RS je novinarku Mitrović verbalno napao i krajem septembra prošle godine.

Autor: Beta
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.