Dodik verbalno napao novinarku N1: Vi ste neprijatelj

Izvor: B92, 28.Dec.2016, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik verbalno napao novinarku N1: Vi ste neprijatelj

Banjaluka -- Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik na prijemu za predstavnike medija u Banjaluci verbalno je napao novinarku N1 Snežanu Mitrović.

On je tu televiziju nazvao "neprijateljskom televizijom" i "delom revolucije".

Novinarka Mitrović je predsedniku RS postavila pitanje da li očekuje da 2017. godina bude godina socijalnih nemira i tenzija, ali je umesto odgovora, Dodik verbalno napao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novinarku.

"Vaša televizija će učiniti da to tako bude. Vi ste deo revolucija. Vi ste revolucionari. Prošlo je vaše vreme, vi ćete pokušati, ali nećete uspeti. Plašt koji vi sakrivate je da ste vi neka objektivna televizija koja radi u interesu javnosti. Vi radite u interesu destabilizacije, a ovaj narod mora znati da je N1 neprijateljska televizija, i vi ste neprijatelj", rekao je Dodik.

Predsednik RS je novinarku Mitrović verbalno napao i krajem septembra prošle godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.