Dodik u bolnici zbog iscprljenosti

Izvor: B92, 10.Okt.2011, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik u bolnici zbog iscprljenosti

Banjaluka -- Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik hospitalizovan je u nedelju popodne zbog iscrpljenosti organizma, saopšteno je iz Kliničkog centra u Banjaluci.

Kako javljaju banjalučke "Nezavise novine" na svojoj internet stranici, Dodik zadržan kako bi bile obavljene detaljne pretrage, a najverovatnije je reč o iscrpljenosti organizma.

"Predsednik RS Milorad Dodik je zadržan na opservaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Kliničkom centru i u toku su rutinske dijagnostičke procedure, koje potvrdjuju da je njegov organizam iscrpljen", saopšteno je banjalučkog Kliničkog centra.

Više informacija, kako se navodi, biće dostupno tokom sutrašnjeg dana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milorad Dodik u bolnici zbog iscrpljenosti

Izvor: Mondo, 10.Okt.2011

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik hospitalizovan je u nedelju popodne zbog iscrpljenosti organizma, saopšteno je iz Kliničkog centra u Banjaluci.

Nastavak na Mondo...

Predsjednik RS u bolnici

Izvor: Capital.ba, 10.Okt.2011

BANJALUKA,  Predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik, zadržan je u poslijepodnevnim satima u Kliničkom centru Banjaluka. Predsjednik RS je zadržan kako bi bile obavljene detaljne pretrage, te  je najvjerovatnije riječ o iscrpljenosti organizma. 'Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik je...

Nastavak na Capital.ba...

Dodik hospitalizovan u Banjaluci

Izvor: Danas, 10.Okt.2011

Zbog slabosti organizma predsednik Republike Srpske Milorad Dodik kasno popodne primljen je u Klinički centar u Banjaluci.

Nastavak na Danas...

Dodik se osjeća dobro, ali ostaje u bolnici

Izvor: BanjalukaLive.com, 10.Okt.2011

Milorad Dodik, predsjednik RS, koji je juče poslijepodne primljen u Klinički centar Banjaluka zbog iscrpljenosti organizma trenutno se, nakon kraćeg odmora i primljene terapije, osjeća dobro, potvrdili su Nezavisnim u ovoj zdravstvenoj ustanovi.Danas je zasjedao konzilijum ljekara specijalista KC...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Milorad Dodik u bolnici

Izvor: EMportal, 10.Okt.2011

Konzilijum lekara Kliničkog centra Banjaluka će posle dodatnih dijagnostičkih procedura doneti odluku da li će predsednik Republike Srpske Milorad Dodik biti otpušten iz bolnice, u koju je smešten sinoć.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.