Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2016, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik u Gradišci: SNSD ima sve veću podršku građana

GRADIŠKA - Predsjednik socijaldemokrata Milorad Dodik izjavio je u Gradišci da SNSD ima sve veću podršku građana i da je to podrška politici ove stranke koja se odnosi na očuvanje statusa Republike Srpske i njene ekonomske stabilnosti.

„Ekonomska stabilnost Republike Srpske je na nivou koji nije uvijek zadovoljavajući ali se ne urušava. Srpska je u prošloj godini imala rast makroekonomskih pokazatelja i domaćeg proizvoda, možda najveći u regionu“, rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Dodik u Gradišci gdje je održao sastanak sa predstavnicima opštinskih odbora SNSD-a Gradiška, Laktaši, Srbac i Prnjavor.

Prema njegovim riječima, to nisu brojke koje dovode do opšteg raspoloženja, ali govore o tendenciji ekonomskog rasta, posebno u ovom periodu u kojem se najavljuju globalni procesi koji će dodatno urušiti svjetsku ekonomiju.

Dodik je istakao da je na ovom sastanku razgovarano o tome kako vlastitim potezima obezbijediti da ekonomija Republike Srpske ne ode u minus jer je "veoma važno ne biti u negativnoj sferi ekonomskih kretanja.

On je rekao da je Izvršni komitet SNSD-a donio odluku da održi sastanke na kojima će sa predstavnicima partije u svim izbornim jedinicama u Srpskoj razgovarati o organizacionom i akcionom stanju u stranci i dogovoriti u kom pravcu će djelovati u narednom periodu.

„Uvjereni smo da će biti rehabilitovana snaga koju je SNSD ranije imao. Bez obzira što je podrška građana malo splasnula na opštinm izborima uvjereni smo da SNSD u ovom periodu bilježi rast“, zaključio je Dodik.

Sastanku su prisustvovali potpredsjednici SNSD-a Željka Cvijanović i Nebojša Radmanović, te generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.