Dodik traži posebnu sednicu o radu Visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2021, 14:06

Dodik traži posebnu sednicu o radu Visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini

Predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik zatražio je sazivanje posebne sednice Narodne skupštine Republike Srpske o radu Visokog predstavnika u BiH.

Na sednici bi, kako se navodi, trebalo da bude razmatran rad visokog predstavnika i primena Aneksa 10 Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH u periodu razgovora o imenovanju novog viskog predstavnika.

Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović sazvao je za sutra sednicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kolegijuma na čijem dnevnom redu je utvrđivanje predloga dnevnog reda i termina održavanja 18. posebne sednice Narodne skupštine, saopšteno je iz NSRS, preneli su banjalučki mediji.

Odluka o novom visokom predstavniku u BiH, prema najavama sagovornika banjalučkih Nezavisnih novina, mogao bi da se dogodi za nekolio sedmica.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dodik traži izjašnjavanje Skupštine RS o izboru novog visokog predstavnika u BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Mar.2021

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine (BiH) Milorad Dodik uputio je zahtjev za održavanje nove posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske (NS RS) o radu Visokog predstavnika u BiH. Dodik je predložio raspravu na temu „Ocjena rada Visokog predstavnika, primjena Aneksa X Opšteg...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.