Dodik razgovarao u Budimpšeti s predstavnicima Samouprave Srba u Mađarskoj

Izvor: Danas, 16.Jun.2019, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik razgovarao u Budimpšeti s predstavnicima Samouprave Srba u Mađarskoj

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je večeras u Budimpešti sa predstavnicima Samouprave Srba u Mađarskoj koji su kazali da u toj zemlji ostvaruju visok stepen prava i sloboda. Članak Dodik razgovarao u Budimpšeti s predstavnicima Samouprave Srba u Mađarskoj se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SRPSKA SLEDI SRBIJU" Dodik poručio da RS nikad neće pristati na članstvo u NATO

Izvor: Blic, 17.Jun.2019, 12:39

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Budimpešti na sastanku sa predstavnicima Srba u Mađarskoj da Republika Srpska sledi Srbiju i da neće pristati na članstvo u NATO.

Nastavak na Blic...

Antić potpisao ugovore o sufinansiranju projekata za unapređenje energetske efikasnosti

Izvor: Danas, 17.Jun.2019

Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić potpisao je danas ugovore sa predstavnicima 24 lokalne samouprave o sufinansiranju projekata koji će unaprediti energetsku efikasnost u vrednosti 490 miliona dinara. Članak Antić potpisao ugovore o sufinansiranju projekata za unapređenje energetske...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.