Izvor: Luftika.rs, 17.Apr.2024, 14:52

Dodik pred kamerama novinarku N1 nazvao kravom u novom izlivu mizoginije u mozak

Udruženje novinara Srbije (UNS) protestovalo je zbog uvrede koju je Milorad Dodik, razgovarajući sa Aleksandrom Vučićem, uputio novinarki N1 BiH za vreme Sajma privrede u Mostaru.
UNS je zatražilo od Dodika da se izvini novinarki.
“Dodik i Vučić prisustvovali su u utorak Sajmu u Mostaru, što su pratile novinarske ekipe. Tada je, pred uključenim kamerama, Dodik komentarisao Vučiću rad novinarke N1 BiH i rekao: ‘Vidi ti one krave iz N1, kako se zove. Ona ti ima svoju istinu, ona ti saopšti i ode…'”, naveo je UNS u saopštenju.
Udruženje je podsetilo da svako ima pravo da ne bude saglasan sa izveštavanjem novinara i medija, istakavši da su uvrede novinarima nedopustive i da nosioci javnih funkcija...
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.