Dodik pozvao građane da izađu na referendum za opoziv načelnika

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jun.2015, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik pozvao građane da izađu na referendum za opoziv načelnika

ŠIPOVO - Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Milorad Dodik pozvao je stanovnike opštine Šipovo da u nedjelju, 21. juna, izađu na referendum za opoziv načelnika opštine Milorada Ćirka.

"Važno je da izađete na referendum, jer vi glasate za sebe. Moramo da pravimo puteve. U rang prioriteta stavio sam autoput koji će ovuda proći", istakao je Dodik večeras na stranačkom skupu u Šipovu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
On je poručio stanovništvu ove opštine da treba da se bori za sebe i za svoju poziciju.

"Vi ste ovdje i vi ovdje odlučujete. Nama su ovdje potrebni odgovorni ljudi. Vlast se mjeri po tome šta ostavi iza sebe i šta je napravila lokalna vlast i vi svojim ponudama možete da privuče određene kapacitete", rekao je Dodik.

On je istakao da je ponosan na ono šta je SNSD učinio u Šipovu prije mandata sadašnjeg načelnika.

"Dajte nam šansu da pomognemo da nešto uradimo, da napravimo sportsku dvoranu za mladost.... Treba da iskoristite sve prednosti, a Šipovo ih ima", rekao je Dodik.

Predsjednik opštinskog odbora SNSD-a u Šipovu Milan Kovač pozvao je građane da izađu na referendum.

"Tražim od vas da izađemo na opoziv jer je to bitno za dobro Šipova u narednih deset godina", rekao je Kovač, koji je i narodni poslanik u parlamentu Srpske.

On je napomenuo da je u ranijem periodu u velike infrastrukturne projekte u Šipovu investirao SNSD.

Odbornik SNSD-a u Skupštini opštine Šipovo Milan Plavšić kaže da su tražili opoziv sadašnjeg načelnika jer ništa nije ispoštovao od onoga što je obećao.

"Nijednu od obećanih stvari nije ispoštovao. Je li pošteno zaustaviti izgradnju sportske dvorane, nenamjenski su se trošile pare iz budžeta, smanjene su stipendije, smanjeno davanje za novorođenu djecu, pogašeni su sportski klubovi, gradom se ne može proći od rupa", rekao je Plavšić.

Stranačkom skupu u Šipovu prisustvovao je i potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić.

Nova skupštinska većina, koju su formirali SNSD i DNS, na posljednjoj sjednici Skupštine opštine donijela je odluku o opozivu Ćirka, koji je za načelnika opštine izabran kao kandidat NDP-a.

Referendum za opoziv načelnika opštine Šipovo Milorada Ćirka zakazan je za nedjelju, 21. juna.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dodik pozvao građane da u nedjelju izađu na referendum

Izvor: Cafe.ba, 18.Jun.2015, 09:27

ŠIPOVO - Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik pozvao je stanovnike opštine Šipovo da u nedjelju, 21. juna, izađu na referendum za opoziv načelnika opštine Milorada Ćirka..."Važno je da izađete na referendum, jer vi glasate za sebe. Moramo da pravimo puteve. U rang prioriteta...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.