Dodik popio granicu na Drini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2019, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik "popio" granicu na Drini

Uoči obeležavanja Dana Republike Srpske, predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik jednim je gestom pokazao kako gleda na granicu između Srbije i RS.

U delu intervjua za Jutjub kanal Centra za društvenu stabilnost, koji će u celosti biti objavljen sutra, na Dan Republike RS, voditelj je pitao Dodika, pokazujući na čašu vode ispred njega, šta bi uradio kada bi Drina bila večita granica, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sva njena voda sadržana u toj čaši.

Na to je Dodik uzeo čašu i popio svu vodu, rekavši "živeli".

On je, ipak, dodao da je Drina prelepa reka i da treba da teče.

"Ali ona je srpska reka", poručio je Dodik.

Na sajtu Centra za društvenu stabilnost navodi se da taj centar okuplja intelektualce različitih interesovanja u cilju pospešivanja kulture dijaloga, unapređivanja sposobnosti prihvatanja razlika i uvažavanja drugačijeg mišljenja, kao i iznalaženja kreativnih odgovora na kompleksna pitanja.

Navodi se i da je cilj da se obogati intelektualna scena Novog Sada i Srbije kroz javne tribine, diskusione panele, okrugle stolove, analize, stručne kritike, informisanje javnosti i javne istupe članova i saradnika centra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POPIO JE Dodik jednim gestom pokazao ŠTA MISLI o granici na Drini (VIDEO)

Izvor: Blic, 08.Jan.2019

Uoči obeležavanja Dana Republike Srpske, predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik jednim je gestom pokazao kako gleda na granicu između Srbije i RS.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.