Dodik odbio da primi ambasadorku Nemačke

Izvor: Danas, 12.Jun.2019, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik odbio da primi ambasadorku Nemačke

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik obavestio je ambasadorku Nemačke u BiH Kristijan Homan da ne može da je primi u oproštajnu posetu, jer je u protekle više od tri godine radila na štetu srpskog naroda i Republike Srpske. Članak Dodik odbio da primi ambasadorku Nemačke se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Homan radila na štetu RS, a time i protiv BiH

Izvor: Večernje novosti, 12.Jun.2019

Predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik obavestio je ambasadorku Nemačke u BiH Kristijan Homan da ne može udovoljiti njenom zahtevu za oproštajnim susretom Predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik obavestio je ambasadorku Nemačke...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.