Izvor: Blic, 29.Jan.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik o sastanku u Istanbulu: “Srpska ima puno poverenje u Srbiju i Vučića”

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Republika Srpska ima puno poverenje u Srbiju i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kao i u njegovo učešće na sastanku u Istanbulu.

- Mi smo sigurni i verujemo da je Vučić na sastanku u Istanbulu u pravom svetlu predstavio Republiku Srpsku i srpski narod, štiteći naše interese - naglasio je Dodik.

Ali, kaže predsednik Srpske, ovde je reč o BiH i onome ko je predstavljao, a predstavljao je bošnjački >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, koji ponovo sebe predstavlja kao predstavnika cele BiH.

- BiH je zajednica dva entiteta - Republike Srpske i Federacije BiH i tri konstitutivna naroda i s toga je Izetbegović mogao samo da predstavlja bošnjački narod - poručio je Dodik, ponovivši da je ovo pitanje koje se tiče BiH.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dodik o sastanku u Istanbulu: Srpska ima puno povjerenje u Srbiju i Vučića

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jan.2018

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je Srni da Republika Srpska ima puno povjerenje u Srbiju i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, kao i u njegovo učešće na sastanku u Istanbulu..."Mi smo sigurni i vjerujemo da je Vučić na sastanku u Istanbulu u pravom svjetlu predstavio...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.