Dodik o Davidovom ocu: Izneo krevet i misli da je frajer

Izvor: B92, 24.Sep.2018, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik o Davidovom ocu: Izneo krevet i misli da je frajer

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je otac stradalog Davida Dragičevića “umislio da je frajer“.

On je to izjavio na predizbornom skupu i naveo da će on dan posle izbora morati da ode sa Trga Krajine.

Takođe, obratio se i kandidatu NDP iz Bileće Draženu Dunđeru.

“Čuo sam da mi ovaj ovde neki Dunđer preti. Kažite mu da se prestane zajebavati da se ja ne bih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zajebavao sa njim. Kaže jedini način da se zaustavi Milorad Dodik i da ne pobedi je da onaj u Banjaluci kao nešto uradi. Šta će on uraditi. Izneo krevet na trg i misli da je frajer. Osmoga više neće biti onde”, poručio je Dodik.

Otac stradalog Davida Dragičevića je ranije sa Trga u Banjaluci, odakle traži istinu o smrti svog sina, ispričao svoju životnu priču.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Davidov otac odgovorio Dodiku: Budi siguran... VIDEO

Izvor: B92, 24.Sep.2018

Otac stradalog Davida Dragičevića odgovorio je predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku na navode da će ga “proterati sa Trga Krajine 8. oktobra“...Davor Dragičević je naveo da sa trga u Banjaluci neće nikada skloniti, a posebno ne 8. oktobra...“Skloniću ja sve vas i tebe i Lukača…...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.