Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2024, 10:20

Dodik: Imaćemo odgovor za bošnjačke političare

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da Bošnjaci trajno ruše svaku mogućnost da žive u BiH sa Srbima i to pokazuju gurajući rezoluciju o Srebrenici u Generalnu skupštinu UN, te naglasio da Srpska zna svoj put i imaće odgovor na ovakvo ponašanje bošnjačkih političara i njihovih sponzora sa Zapada.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Republika Srpska će odgovoriti bošnjačkim političarima i njihovim sponzorima sa Zapada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2024

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će RS imati odgovor na ponašanje "bošnjačkih političara i njihovih sponzora sa Zapada" koji "trajno ruše svaku mogućnost da žive u BiH sa Srbima" pokretanjem inicijative za rezoluciji o Srebrenici u Ujedinjenih nacijama.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.