Izvor: Danas, 05.Dec.2021, 21:45

Dodik najavio mogućnost da SNSD podrži HDZ BiH u bojkotu opštih izbora sledeće godine

Srpski član Predsedništva BiH i lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je da je moguće da njegova stranka podrži Hrvatsku demokratsku zajednicu BiH (HDZ BiH) i bojkotuje opšte izbore u oktobru sledeće godine.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borenović: Dodik će za manje od godinu dana postati politička prošlost

Izvor: N1 televizija, 06.Dec.2021, 15:31

Predsednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović izjavio je da će lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik, bez obzira da li će njegova stranka bojkotovati opšte izbore sledeće godine ili ne, za manje od godinu dana postati "politička prošlost".

Nastavak na N1 televizija...

Šarović: Dodikov cilj najavljenog bojkota izvora da on i SNSD ostanu na vlasti

Izvor: Danas, 06.Dec.2021

Predsednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović izjavio je da cilj bojkota opštih izbora sledeće godine, o čemu govori lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik, jeste da on i njegova stranka na taj način pokušaju da ostanu na vlasti.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.