Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Okt.2023, 15:03

Dodik najavio da sutra ide na ročište o izjašnjavanju o krivici pred Sudom BiH

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da sutra ide na ročište u Sudu BiH u Sarajevo, gde treba da se izjasni da li je kriv po optužnici Tužilaštva BiH koja ga tereti za neizvršavanje odluka visokog predstavnika.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnadak: Nije tačno da će Dodik sutra u Sudu BiH braniti RS, optužnica se odnosi isključivo na njega

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Okt.2023

Potpredsednik Partije demokratskog progresa Igor Crnadak izjavio je danas da nijedan pojedinac ne može biti važniji od Republike Srpske i da zato nije tačno da će Milorad Dodik sutra u Sudu BiH braniti Republiku Srpsku, jer se optužnica Tužilaštva BiH odnosi na njega i nije nikakav napad na RS.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dodik se u Sudu BiH izjašnjava o krivici, pojačane bezbednosne mere u Sarajevu

Izvor: Danas, 16.Okt.2023, 11:26

Uprava policije MUP Kantona Sarajevo danas će pojačati svoje snage oko zgrade Suda BiH zbog ročišta predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku na kojem on treba da se izjasni o krivici povodom optužnice Tužilaštva BiH za delo neizvršavanje odluka visokog predstavnika za BiH

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.