Izvor: Danas, 27.Avg.2023, 14:46

Dodik najavio da će od sada strance zvati „Rudonjama“ i pokazivati im srednji prst

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas na "Kočićevom zboru" na Manjači da će od sada sve strance zvati "Rudonjama", optuživši SAD, Nemačku i posebno Veliku Britaniju da vode politiku usmerenu protiv Srba.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik najavio da će od sada sve strance zvati Rudonjama

Izvor: Radio 021, 27.Avg.2023

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će od sada sve strance zvati "Rudonjama", optuživši SAD, Nemačku i posebno Veliku Britaniju da vode politiku usmerenu protiv Srba.

Nastavak na Radio 021...

BRATSKI ZAGRLJAJ Kako je Dodik uživao na koncertu Baje Malog Knindže u šatoru svog kuma na Kočićevom zboru (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 27.Avg.2023

Nakon što je strance nazvao Rudonjama i "pokazao" im srednji prst, predsednik Republike Srpske je na Kočićevom zboru obišao nekoliko šatora, zapevao, pa za pojas zadenuo, a onda se, očekivano zaputio ka šatoru svog kuma, na koncert Baje Malog Knindže.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.