Dodik kandidat SNSD za predsednika RS

Izvor: Blic, 02.Jul.2010, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik kandidat SNSD za predsednika RS

Kandidat vladajuće koalicije za predsednika Republike Srpske na oktobarskim opštim izborima u Bosni i Hercegovini biće Milorad Dodik, lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata, sada premijer RS, odlučio je sinoć u Banjaluci Izvršni odbor SNSD.

Izvršni odbor SNSD je odlučio i da kandidat vladajuće koalicije za člana Predsedništva BiH bude Nebojša Radmanović, koji je i sada član tog tela.

Nebojša >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Radmanović, predsednik Izvršnog odbora SNSD, po okončanju sednice saopštio je imena kandidata za pojedinačne funkcije na predstojećim izborima, navodeći da se radi o konačnim odlukama, prenele su "Nezavisne novine".

Pored toga, on je kazao da su na sednici utvrđene i liste za predstojeće izbore, i to šest lista za parlament RS, tri za parlament BiH, lista za Parlament muslimansko-hrvatske Federacije BiH i osam lista za kantonalne skupštine u FBiH.

Radmanović je ukazao da će na konvencija SNSD u subotu biti predstavljeni svi kandidati vladajuće koalicije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.