Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2016, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik i Teofilus najavili dublju saradnju Srpske i Namibije

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik primio je danas u Banjaluci delegaciju Ministarstva odbrane Republike Namibije, predvođenu generalom Namupala Teofilusom, sa kojom je razgovarao o mogućnostima proširenja saradnje između dvije zemlje.

Ističući prijateljske odnose Srpske i Namibije, Dodik i Teofilus su kao uspješan primjer saradnje dvije republike naveli saradnju Namibije sa Tehničko remontnim zavodom iz Bratunca koja veoma uspješno traje već dvije godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Predsjednik Srpske je sa delegacijom ove Južnoafričke zemlje razmotrio i mogućnosti ostvarivanja saradnje u nekim drugim oblastima, naročito u ekonomiji za šta je izražena velika obostrana zainteresovanost.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.